Asiantuntijaverkosto

YritysEspoo asiantuntijaverkosto

Yritysneuvontamme lisäksi saatat tarvita erikoisosaamista esimerkiksi lakiasioissa, omistajanvaihdoksessa tai IPR-asioissa. Yritysneuvojamme voi silloin antaa lähetteen asiantuntijoille, jotka ovat yhteistyöverkostomme huippuosaajia. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton. Mahdollisista muista toimenpiteistä asiantuntijat laskuttavat erikseen hinnastonsa mukaan.

Tilitoimistot, taloushallinto, tilintarkastus

Agrotaloushallinto Oy on 2015 perustettu täyden palvelun neuvova tili/taloushallinnon toimisto.

Hoidamme lakisääteisen kirjanpidon-, palkanlaskennan, tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen lisäksi paljon muuta. Yritystukien haut sekä raportoinnit, investointilaskenta, yritysten perustaminen sekä aloittavan yrittäjän neuvonta, rästikirjanpidot, controllerin tehtävät, taloushallinnon koulutuspalvelut, yrityksen taloudellisen tilanteen tervehdyttäminen, autamme yrittäjän verojen optimoinnissa sekä neuvomme verotuksessa – tässä vain esimerkkejä palveluistamme.

Palvelemme asiakaslähtöisesti, sujuvasti sähköisiä työvälineitä käyttäen. Toimimme ehdottoman laadukkaasti niin, että yrittäjän ei tarvitse huolehtia lakisääteisestä taloushallinnosta. Olemme yrittäjän taloushallinnon kumppani ja räätälöimme asiakkuuden siihen laajuuteen mitä kukin yrittäjä tarvitsee. Teemme myös projektiluontoisia taloushallinnon tehtäviä.

Agrotaloushallinto Oy – tarkkaa taloushallintoa!

Yhteystiedot:

p. 040 579 1051

info@agrotaloushallinto.fi

www.agrotaloushallinto.fi

https://www.facebook.com/agrotaloushallinto

https://www.instagram.com/agrotaloushallinto_oy/

Carpentum Oy on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita yrityksen perustamisesta päivittäisiin tehtäviin ja yhtiöoikeudellisiin toimiin. Annamme myös taloushallinnon opastusta, konsultointia ja koulutusta. Asiakaskuntamme koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

Hyväkin kippari tarvitsee luotsia – luotsataan yhdessä yrityksesi taloushallinto turvallisille vesille!

Lue Carpentumin jäsenesittely.

Lisätietoja: www.carpentum.fi

Tarjoamme yrittäjille ilmaisen, selainpohjaisen Arkhimedes laskutusohjelman.

Sillä jokainen yrittäjä voi tehdä vähäisetkin määrät laskuja vaivattomasti missä ja milloin vain. Ilmaisessa Arkhimedeksessa on valmiit, selkeät laskupohjat, laskuluettelo, asiakas- ja tuoterekisteri, kirjanpitoraportointi, sekä mahdollisuus lähettää sähköisiä laskuja ja tehdä tarjouksia.

Miksi Arkhimedes on ilmainen?
Haluamme tarjota satunnaisesti ja vähän laskuttaville yrityksille monipuoliset laskutusominaisuudet helpottamaan laskutusta.

Arkhimedeksen ilmaisversiolla voi lähettää 10 laskua vuodessa. Ohjelman muita ominaisuuksia voi käyttää maksutta niin kauan kuin haluaa.
Kun laskumäärä kasvaa, käyttäjä voi laajentaa maksullisiin laajuuksiin jolloin myös me saamme rahaa. Reilua? Monen mielestä on. Save
Olemme iloisia myös niistä, joille ilmaisversio riittää mainiosti. Uskomme heidän suosittelevan palveluitamme yrittäjätuttavilleen. Yrittäjän suositellessa Arkhimedstä muille, palkitsemme sekä yrittäjää, että tämän yrittäjäystävää lisälaskuilla.

Lisätietoja: www.isolta.fi

Lehto Invoicing Oy tarjoaa laadukasta laskutuksen asiantuntijapalvelua koko Suomen alueella. Asiakaskuntamme koostuu pääosin pk-yrityksistä ja yksinyrittäjistä. Opastamme laskutukseen, hinnoitteluun, myyntireskontraan sekä sopimushallintaan liittyvissä asioissa. Neuvomme yksityiskohtaisesti kuinka voit maksimoida yrityksesi liikevaihdon oikeanlaisilla sopimuksilla ja varmistaa vahvan kassan oikein jaksotetulla laskutuksella. Voit myös halutessasi ulkoistaa laskutuksesi meille.

Yrityksemme edustaja on työskennellyt menestyksekkäästi laskutuksen parissa vuodesta 2006 lähtien kansainvälisissä yrityksissä. Pitkän työkokemuksen ansiosta edustajallamme on erinomainen osaaminen erilaisista laskutusjärjestelmistä ja vahva kokemus kouluttamisesta. Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

Pääset tutustumaan yritykseemme osoitteessa www.lehtoinvoicing.fi

Leinosella on tilitoimisto 12 Euroopan maassa. Tarjoamme laadukkaita kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluja. Jos tavoitteenasi on tehdä yrityksesi toiminnasta jossain vaiheessa kansainvälistä, Leinonen on sinulle oikea kumppani. Suomessa palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, ruotsiksi ja viroksi. Meillä on kokemusta myös Tekes / Business Finland -raportoinnin kirjanpidolle asettamista vaatimuksista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista!

Lisätietoja: www.leinonengroup.fi

Lisätietoja: www.tilimelco.fi

More information:  www.ms-revisor.fi

Kaikki palvelut saman katon alta – ammattitaidolla!

Tilitoimistopalveluiden tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea ja mahdollistaa taloushallinnon ulkoistaminen luotettavalle ammattilaiselle. Sinä teet yrittäjänä sen, minkä osaat parhaiten – anna siis meidän tehdä se, minkä me osaamme.

Yrityksen taloushallinto kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Taloushallinnon hoitaminen ei ole vain materiaalin tallentamista tietojärjestelmään vaan taloushallinnon järjestämistä voimassa olevien lakien ja asetuksien mukaisesti.

Lue lisää: www.tilitehdas.fi

Tilitoimisto Lemon Tree on pienen yrityksen ystävä. Meidän kanssamme kirjanpitoasioiden hoito on helppoa, mukavaa ja edullista.

Olemme räätälöineet palvelumme erityisesti pienyrittäjiä varten. Tarjoamme selkokielistä ja asiantuntevaa kirjanpitopalvelua, keskitymme olennaiseen ja pidämme asiat yksinkertaisina.

Jos haluat tilitoimistoltasi mutkatonta ja freesiä otetta, mukavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä edullista hintaa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Lue lisää: www.lemontree.fi

Tilivara on yrityksesi oma talousosasto. Olemme asiakasyritystemme tukena kaikissa raha- ja talousasioissa. Konsultoimme mielellämme ja pidämme tiiviisti yhteyttä, jotta voit aina luottaa talousasioiden olevan hyvässä hoidossa ja keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.

Me Tilivarassa puhumme taloudesta yrittäjän kielellä: opastamme kaikissa yrityksen raha-asioissa, mm. laskutukseen, hinnoitteluun ja katteisiin, kansainväliseen verkkokauppaan, vientiin ja tuontiin, lainoihin sekä veroihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi pidämme tietysti tarkkaan huolen yrityksesi kirjanpitotöiden ja lakisääteisten asioiden hoitamisesta ajallaan – ja usein reilusti ajoissa.

Lue lisää: www.tilivara.fi

Zervant on helppo laskutusohjelma verkossa. Palvelu on erityisesti suunniteltu toiminimelle, pienyrittäjän tarpeita ajatellen. Lisäksi voit ladata mobiilisovelluksen Android ja iPhone -puhelimiin, jotta voit laskuttaa missä ja milloin vain. Palvelulla on jo yli 750 000 rekisteröitynyttä yritystä.

Lisätietoja: www.zervant.fi

Kirjanpidon suorittaminen yritykselle on lakisääteistä, mutta sen toteuttaminen voidaan tehdä joko sähköisesti tai paperisesti.

Me tarjoamme yrityksellesi sähköisen taloushallinnon palvelut selkeinä palvelupaketteina, joista voidaan valita yrityksesi tarpeita vastaava kokonaisuus. Valitsemalla itsellesi sopivan paketin, voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi. 

Lue lisää ja tutustu palveluihimme: www.tilivahti.fi

Markkinointi, viestintä,
www-sivut

Viestintätoimisto Aivela – Nouse esiin harmaasta massasta!

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä oikeiden kohderyhmien silmissä?

Viestintätoimisto Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani, joka auttaa asiakkaitaan kehittymään, erottautumaan ja menestymään. Meillä on vuosien kokemus valtakunnallisten ja kansainvälisten yritysten viestinnästä.

Voimme auttaa esimerkiksi, jos
• viestinne ei ole vielä hahmottunut tai se kaipaa kirkastusta
• ette saa asiakkaita ymmärtämään tuottamaanne arvoa
• tarvitsette tukea ja ohjausta sosiaalisen median, erityisesti LinkedInin, käytössä
• ette ehdi tai osaa itse tuottaa tehokasta sisältöä verkkosivuille tai somekanaviin
• haluatte saada viestinne esiin journalistisessa mediassa
• tarvitsette vinkkejä tai varmuutta esiintymiseen

Työkalupakkiimme kuuluvat mm.
• Viestintä- ja sisältöstrategiat
• Sisältömarkkinointi
• Mediasuhteet: tiedotteet, toimittajakontaktit ja tilaisuudet
• Viestintä- ja somevalmennukset

Blogistamme löytyy ajankohtaisia katsauksia markkinoinnin ja viestinnän trendeistä:
https://www.aivela.fi/ajankohtaista/

Tilaa kuukauden viestintävinkit: saat säännöllisesti arvokkaita vinkkejä suoraan sähköpostiisi: https://aivela41337.activehosted.com/f/1

Lue lisää:
• linktr.ee/aivela.fi
• www.aivela.fi

• www.ainopajukangas.com

• Instagram: @aivela.fi tai @ainopajukangas
• Clubhouse: @aivela
• FB: www.facebook.com/aivela.fi

Ota rohkeasti yhteyttä: hello@aivela.fi

 

Kaikki markkinointipalvelut verkkosivuista mainosvideoihin saman katon alta. Suuren mainostalon laatu, mutta pienen mainostoimiston kustannustaso. Kansainvälinen ja aidosti palveleva.

Lue lisää: www.comiacreative.fi

Saako yrityksesi asiakkaan silmät loistamaan? Myynti, markkinointi ja asiakkaiden palveleminen on parhaimmillaan innostavaa ja tuottavaa – mahdollisuus auttaa asiakkaita omalla osaamisella. Tulokset ovat mitattavia ja varmistavat, että markkinointiin sijoitettu aika ja raha maksaa itsensä takaisin.

Omaa tekemistä kannattaa silloin tällöin katsoa ja kehittää ulkopuolisen kanssa. Työn tuloksena saat lisää vauhtia yrityksesi myyntiin, markkinointiin, viestintään sekä asiakaspalveluun ja rakennat kestävää kasvua.

Palveluiden ja tuotteiden sekä markkinoinnin kehittämiseen on saatavilla monenlaista tukea, joiden hakemisessa olen mielelläni apuna.

www.evida.fi

Kamon on tuotteistamisen, kaupallistamisen ja markkinoinnin asiantuntija. Meiltä saat tehokkaat ja toimivat strategiat ja suunnitelmat, jotka on helppo jalkauttaa käytännön toimenpiteiksi – halutessasi avaimet käteen-ratkaisuna. Toimintaamme ohjaa kustannustehokkuus ja tuloksellisuus. Lue lisää: www.kamon.fi tai ota rohkeasti yhteyttä: monica@kamon.fi

Kupli on strategisen markkinointiviestinnän toimisto, joka on erikoistunut digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme tuloksellisen markkinoinnin suunnittelussa, somessa ja sisältömarkkinoinnissa, digimainonnassa sekä WordPress-ratkaisuissa. Haluamme varmistaa, että asiakasyritystemme markkinointi sekä läsnäolo ja vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa ovat parasta mahdollista laatua ja kiinteä osa yrityksen liiketoimintastrategiaa.

Kupli on olemassa yrityksesi onnistunutta markkinointia varten.

www.kupli.fi

Lisäksi olemme julkaisseet pienyrittäjille suunnatun Kupli Academyn, josta löydät materiaaleja ja verkkokursseja digimarkkinoinnin aloittamisen tueksi: http://academy.kupli.fi.

Jos tarvitset laadukkaat valokuvat itsestäsi, tuotteistasi tai yrityksestäsi, niin autan siinä mielelläni. Studioni sijaitsee Helsingin kaapelitehtaalla tai tulen kalustoni kanssa yrityksesi tiloihin, kuinka vain parhaiten sopii.

Valokuvaaja palveluksessasi: www.markkupajunen.com

Markkinointistartti auttaa aloittavia yrittäjiä markkinoinnin ensivaiheissa. Kauttamme saat yritysilmeen logoineen ja käyntikortteineen, valokuvat tuotteista ja henkilöistä, responsiiviset verkkosivut sekä sisällöt markkinointimateriaaleihin ja some-kanaviin. Luomme markkinointitoimillesi pohjan, josta ammennat näkyvyyttä pitkään.

Lue lisää Markkinointistartista: www.markkinointistartti.fi

Myynti on yrittäjälle kaiken hyvän alku ja juuri. Ilman myyntiä yrittäjällä ei ole töitä, eikä yrityksellä liikevaihtoa.

Aloittavana yrittäjänä saat yritystoimintasi ripeästi käyntiin ja kaivattua rahaa kassaan, kun teet itse aktiivisesti myyntiä. Jos olet B2B-puolella omaa asiantuntemustasi ja osaamistasi myyvä yrittäjä (valmentaja, konsultti, it-ammattilainen yms.) autan mielelläni myyntityösi käyntiin saamisessa.

Teemoja, joiden kanssa mielelläni autan sinua:

 • Rohkeus myynnin aloittamiseen
 • Myyntitarinan selkeyttäminen eli miten sanoitat palvelusi/tuotteesi hyödyt asiakkaallesi
 • Selkeys siihen, kuka on ideaaliasiakkaasi
 • Apua prospektointiin eli keneen otat yhteyttä ja mitä kanavia pitkin?
 • Apua myyntitapaamisten rakenteeseen
 • Tukea tarjouspohjien luomiseen
 • Palveluiden hinnoittelu
 • Palveluiden tuotteistaminen

Teen itse aktiivisesti B2B-myyntityötä ja olen lisäksi Business Coach sekä tuleva työnohjaaja. Tekeminen kanssani on hyvin käytännönläheistä ja pyrin siihen, että aikaansaamisen lisäksi työskentely on kivaa ja hauskaa!

Tutustu palveluihin: www.onecoach.fi

In English:

Everything starts from sales! Without sales you don’t have any work to do and your company doesn’t have any revenue. As a new entrepreneur you will get a kick start into growing your business by doing sales actively. If you are an entrepreneur working in B2B environment selling your own expertise as a consultant, trainer, it-professional etc. I’m glad to help you start doing sales effectively.

These are the themes I will gladly help you with:

 • Courage to start selling you own expertise
 • Creating a good sales pitch
 • Ideal Customer Profile
 • Prospecting aka who to contact and how?
 • How to organize a sales meeting?
 • Help in creating offer templates
 • Pricing your services
 • Productization of you services

I do B2B sales actively as a part of my own business and in addition to that I’m a business coach and studying to become a work counsellor as well. Working with me is very hands on and as a bonus to getting thins done I want working together to be fun too! Let’s talk!

Read more: www.onecoach.fi

We keep it simple!

Haetko mukavaa ja mutkatonta kumppania markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen? Kumppania, joka auttaa myös myynnissä ja asiakashankinnassa.

Olen Eero Peurala, POPUP AGENCYn vetäjä, suunnittelija ja graafikko. Minulla on pitkä kokemus markkinoinnista ja yrittämisen maailma on tuttua – olen ollut yrittäjä kymmenen vuotta. Olen matkan varrella auttanut lukuisia yrityksiä ja ihmisiä eteenpäin ja se onkin intohimoni. Suunnittelu ja toteutustoimisto POPUP AGENCY toimii verkostoituneesti alan ammattilaisten ja parhaiden alihankkijoiden kanssa.

POPUP AGENCYstä saat loistavia ideoita ja monipuolista osaamista. Sparraamme kanssasi markkinoinnin tavoitteita, toimenpiteitä, mittareita ja tuloksia – järkevää budjetointia unohtamatta. Suunnittelemme myös yrityksesi ydinviestien kirkastuksen – onhan se helpompaa myydä, kun sanomiset on muotoiltu sellaisiksi, että ne osuvat hyvin asiakkaankin tarpeisiin!

Hyvin tehty perustyö, joka muuten tehdään yhdessä kanssasi eikä itsekseen viisastellen, vie lopulta inspiroivaan, johdonmukaiseen markkinoinnin tekemiseen. Näin luomme myös mielenrauhaa, kun ei tarvitse pyörää keksiä joka kerta uudestaan – säästyy aikaa ja rahaa!

POPUP AGENCY toteuttaa yritysidentiteetistä lähtien kaikki markkinointimateriaalit. Verkkosivut, uutiskirjeet, videot, kampanjat, messuilmeet ynnä muut syntyvät sujuvasti – ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tässä palvelumme tiivistetysti:

POPUP-Suunnittelu:

 • Yrityksesi uniikki ydinlupaus ja viestien kirkastus.
 • Laadukas strategiaa ja toimintaa tukeva yritysidentiteetti (logo, typografia, värit, lomakkeisto), tyyli näkyä ja puhua.

POPUP-Toteutus:

 • Verkkosivut, videot, kampanjat, digikampanjat, markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet, esitteet, myyntiesitykset ja messuilmeet.
 • Kauttamme myös kaikki alihankkijapalvelut painamisesta messurakentamiseen.

POPUP-Valmennukset:

 • Yrityksen liikeidea ja perustaminen sekä myyntipitchin suunnittelu.
 • Konseptisuunnittelu, graafinen suunnittelu, ideointi ja luovuus.

Kutsu POPUPin Eero paikalle, kun tarvitset yrityksellesi markkinoinnin tavoitteellista, tuloksellista ja kustannustehokasta toteuttamista myynnin tueksi. Tavataan, kartoitetaan tarpeet ja sovitaan etenemisen askeleet sekä arvioidaan kustannukset.

Eero Peurala, +35840 589 8686, eero@popupagency.fi

www.popupagency.fi

Tmi Coltrane – Ihmisen kokoinen mainostoimisto.

Onko vaikea päättää miten markkinoit, mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ulkoistaa?

Tervetuloa markkinointihautumooni! Saat ilmaisen kartoituksen ja ohjeet perusasioiden tekemiseen. Kun markkinointi suunnitellaan kokonaisuutena säästät aikaa ja rahaa. Vakuuta kohderyhmäsi – tee tulosta!

Blogistani löydät mm. markkinointivinkit aloittavalle yrittäjälle. Kun tilaat ASIAA markkinoinnista -uutiskirjeen, saat säännöllisesti rahan arvoisia vinkkejä suoraan sähköpostiisi. Rekisteröidy ja varaa aika ilmaiseen konsultointiin!

Palvelen mm. seuraavissa:

– Markkinoinnin suunnittelu
– Mainonta
– Digitaalinen markkinointi (kotisivut, Facebook, perustason hakukoneoptimointi, yritysblogi ja Twitter)
– Graafinen suunnittelu
– Graafinen ohjeistus, käyntikortit, esitteet
– Kuvankäsittely

Katso lisää:  www.puhtiamarkkinointiin.fi

Facebook: https://www.facebook.com/puhtiamarkkinointiin/

Twitter: @tmicoltrane

Ota yhteyttä: coltrane@puhtiamarkkinointiin.fi, Puh 045-633 4839.

Yritetään yhdessä!

Zoner on yksi Suomen suosituimpia tahoja oman verkkosivuston ylläpitoon. Meiltä saat verkkotunnukset, sähköpostit, webhotellit kotisivukoneineen sekä WordPressille tarkoitetut ylläpidot nopeasti ja vaivatta. Asiakaspalvelumme on apunasi selvällä suomen kielellä seitsemänä päivänä viikossa.

Zoner on yrittäjän tuki netissä! Lue lisää: zoner.fi

Juridiikka

TUNNIN TEHOISKU YRITYKSENNE KORONA VIRUKSEN AIHEUTTAMIEN HAASTEIDEN VOITTAMISEEN

Agens Oy tukee nyt yrityksiä Korona viruksen aiheuttamissa poikkeus tilanteissa, jotka koskevat mm. tilanteita Yritys-Asiakkaat, Yritys-Yhteistyökumppanit ja Yritys-Henkilökunta.

Tarjoamme alkuun tunnin tehopaketin, jossa on 45 minuutin konsultointi tilanneanalyysin pohjalta, jonka jälkeen lähetämme 17 sivuisen yleisohjeen ja tuemme yritystänne päättämissänne toimenpiteissä. Varatkaa aika puhelinkonsultaatioon. Tunnin paketti 140 euroa alv 0%.

Agens Oy
Seppo Parviainen
Toimitusjohtaja, MBA,OTK
0401711241
seppo.parviainen@agens.fi

Agens Oy on digitaalinen lakiasiaintoimisto. Hyödynnämme älykästä teknologiaa ja tarjoamme liikejuridiikan palveluja KAIKEN KOKOISILLE YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE MUTTA MYÖS IN HOUSE JURISTEILLE LEGAL TECH JA JURIDIIKAN KUMPPANINA.

Agensilla on myös Lakiasianajotoimisto- ja Asianajotoimisto yhteistyötä Legal Tech toimittajana. Näin tarjoamme nykyaikaisen ja tehokkaan mallin Asiakkaittemme kokonaisvaltaiseen lakiasioitten hoitamiseen.

Yrityksemme alan keskiarvoja noin 2 kertaa alemmat hinnat pohjautuvat yli 150 digitaaliseen Smart Contracts työkaluumme, jotka tarjoamme edullisesti myös yrityksesi käyttöön.

Katso lisätietoa yhtiöstämme ja toimintatavoistamme: www.agens.fi

Palveleva asianajotoimisto

Olemme palveleva juridiikan ammattilaisten toimisto. Tarjoamme korkealaatuiset lakiasioiden palvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja julkishallinnon toimijoille. Lue lisää palveluistamme ja meistä, https://www.fennolaw.fi/

Ymmärrettävää lakipalvelua

Meilllä on vankka kokemus yksityishenkilöiden ja pk-yritysten oikeudellisesta neuvonnasta. Tarjoamme kevyesti toteutettavia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja juridisia ratkaisuja myös vaativiin tilanteisiin, https://www.kevytjuridiikka.fi/

LexLegato tarjoaa yrityksille ja yhteisöille neuvontaa, koulutusta ja konsultointia kuluttajansuoja- sekä sopimusehtoasioissa, jotta kiistoja ei edes syntyisi.

Tutustu yrityksen palveluihin: www.lexlegato.fi

Rahoitus- ja vakuutusala

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Palvelemme alueemme yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa vakuuttamiseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Paikallisena yrityksenä olemme vahvasti mukana pääkaupunkiseudun kehittämisessä mm. hyödyntämällä paikallista kumppaniverkostoa.

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua toimistolla, puhelimitse 09 453 9604 ma-pe kello 8-18 sekä verkon välityksellä.

Kauttamme saat myös Työeläkevakuutusyhtiö Elon palvelut.

Lisätietoja: www.lahitapiola.fi/yritys

OP on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä. Luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

Lue lisää: op.fi

Yrityskaupat, omistajanvaihdokset

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Jo 25 000 kiinnostunutta ostajaa etsii kauttamme sopivaa ostettavaa yritystä. Välitettävänämme on jatkuvasti noin 350 erikokoista yritystä, joista osa on näkyvissä, osa hiljaisessa myynnissä.

Vuosittain olemme mukana toteuttamassa n. 250 omistajanvaihdosta ja olemme olleet toteuttamassa yhteensä jo lähes 3 000 yrityskauppaa. Kotisivumme (www.yrityskaupat.net) on alan merkittävin markkinapaikka ja sivustolla vierailee tuhansia kävijöitä joka kuukausi.

Autamme asiakkaitamme onnistumaan omistajanvaihdostilanteissa. Asiantuntemustamme ja palveluamme hyödyntäen yrittäjät sekä yritykset toteuttavat yrityksen- tai liiketoiminnan myynnin onnistuneesti.  Lisäksi tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa yritys- tai liiketoimintaostoin ja yrittäjäksi aikovia ryhtymään yrittäjäksi ostamalla olemassa olevan yrityksen.

Tarjontamme kattaa koko yrityskaupan palveluketjun ja tarvittavat lisäpalvelut.

Tarjoamme mielellämme teille asiantuntemustamme omistajanvaihdostilanteisiinne.

Lue lisää: www.yrityskaupat.net

Muut

Valtakunnallinen Alina-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kotityö- ja hoivapalveluja, kotisairaanhoitoa sekä lapsiperheiden kotipalveluja. Alinan perustehtävänä on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden ja muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia. Innovatiivinen Alina kehittää jatkuvasti uusia palveluja, joilla parannetaan asiakkaiden elämänlaatua ja hyvinvointia. Alina-ketju koostuu paikallisista itsenäisistä yrittäjistä, vuonna 2021 Alinalla on n. 30 yritystä ympäri maata. Alinan emoyritys Alina Hoivatiimi Oy on osa pohjoismaista hyvinvointikonserni Norlandiaa.

Tutustu palveluihin: www.alinahoivatiimi.fi

Espoon Yrittäjät on kaikkien espoolaisten yrittäjien yhteinen järjestö, joka paikallisen ja valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi tarjoaa mahdollisuuden verkottumiseen monipuolisten tapahtumien ja koulutuksien puitteissa.

Tilaisuuksissamme tapaat paikallisia yrittäjiä ja jäsenenä kuulut Suomen Yrittäjien maanlaajuiseen yritysverkostoon, jossa on noin 110 000 jäsentä. Yhdessä meillä on hyvät mahdollisuudet myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin.

Kun käytät kumppaneidemme tarjoamia alennuksia, maksutonta neuvontapalvelua ja tarjouksia jäseneltä jäsenelle sekä osallistut tapahtumiin ja koulutuksiin säästät jäsenmaksusi nopeasti takaisin.
Espoon Yrittäjissä on yli 2800 jäsentä – tutustu ja tule mukaan toimintaan!

Lisätietoja: www.yrittajat.fi/espoonyrittajat/

Industria Oy on liikkeenjohdon asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä sen kehityspolun eri haasteissa, olipa kyse liiketoiminnan suunnittelusta, markkinoinnin kehittämisestä, kansainvälistymisestä tai innovaation jatkoideoinnista. Olemme toimineet vuodesta 1991 alkaen asiakkaidemme kumppanina toimien kolmelta paikkakunnalta käsin: Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus pk-yritysten arjesta. Käytännönläheinen työskentelytapamme ansiosta meillä on pitkäaikaisia asiakkaita usealta eri toimialalta metalliteollisuuden yrityksistä eri palvelualan toimijoihin.

Valmennushankkeissamme hyödynnämme laajaa verkostoamme ja räätälöimme yrityksille sen tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Näissä valmennushankkeissa ja rekrytoinneissa käytämme mm. Extended DISC-henkilöanalyysejä, joista meillä on yli 20 vuoden kokemus.

Laajaa strategiatyökokemustamme tukemaan olemme kehittäneet Sinisen Meren Strategiaan perustuvia konsepteja, joilla tuomme uudentyyppistä ajattelua liikkeenjohdon suunnitteluun.

Katso tarkemmin www.industria.fi ja www.sinisenmerenstrategia.fi

Ince Consulting Oy on suomalainen asiantuntijaorganisaatio, jonka toiminnan tavoittena on luoda molemminpuoliseen luottamukseen ja arvostukseen perustuvia pitkäaikaisia kumppanuuksia niin pienten kuin suurienkin asiakkaittemme kanssa. Toimintamme kulmakiviä ovat asiakkaittemme toiminnan hallittu ja terve kasvu, kasvun rahoituksen mahdollistaminen ja konkreettinen tekeminen. Olemme olleet mukana myös lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä. Viime vuosien aikana olemme olleent mukana yli 300 asiakkaamme kasvutarinassa. Olemme pieni ja ketterä mutta hyvin verkostoitunut asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme aina parhaan osaamisemme ja laajan verkostomme asiakkaittemme käyttöön.

Kirkkonummen Yrittäjät-Kyrkslätts Företagare ry on aktiivinen Kirkkonummella toimivien yrittäjien etujärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yrittäjien ja eri sidosryhmien välistä yhteydenpitoa, tarjota kanava aktiiviseen verkostoitumiseen sekä pyrkiä rakentavaan vuoropuheluun kunnan virkamiesjohdon ja päättäjien kanssa. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 530 ja yhdistys toimii Uudenmaan Yrittäjien alaisuudessa.

Lisätietoja: www.yrittajat.fi/kirkkonummi

Lokaatio on pääkaupunkiseudun toimitilojen vuokrauspalveluihin keskittynyt yritys. Autamme, kun yrityksesi on aika vaihtaa maisemaa tai tilasi kaipaa uuden vuokralaisen. Tilanhakijoille palvelu on maksuton. Lue lisää: www.lokaatio.com

No Limit -yritys tarjoaa yksityisille, työyhteisöille ja oppilaitoksille huipputason valmennusta ja koulutusta, jonka tavoitteena on luoda perusta todellisen ja kestävän onnellisuuden ja menestyksen saavuttamiselle.

Lue lisää täällä. >>

Ratkaisutoimisto Seedi on Suomen idearikkain liikkeenjohdon konsulttitoimisto, joka tarjoaa Ratkaisuja tuote- ja palvelukehityksen, strategian, myynnin ja digitalisaation alueella.
 
Parannamme maailmaa työpäivä kerrallaan.
Löydämme ja ratkomme asiakkaidemme liiketoiminnan ongelmia.
Perustamme uusia yrityksiä ongelmiin, joita ei vielä ole ratkaistu.
 
Ratkaisu kehittää yrityksen toimintaa ja erottaa sen muista. Se vaatii sekä idearikkautta että liiketoiminnallista ymmärrystä. Siksipä moni ei Ratkaisuja tarjoa.
Seedi syntyi vuonna 2009 kuunneltuamme suomalaisten liikkeenjohtajien haasteita ja tahdosta auttaa heitä. Vuosia ja satoja projekteja myöhemminkin, Seedin Ratkaisut luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, tehokkaasti ketterin menetelmin.
Tutustu www.seedi.fi

VM IT Oy on vuonna 2013 perustettu IT-palveluja pienille ja keskisuurille yritykselle tarjoava yritys. Palveluihimme kuuluvat asiantuntijapalvelut, ylläpitopalvelut ja kapasiteettipalvelut. Lisäksi tarjoamme myös vakioidut laitteistot, ohjelmistot ja puhepalvelut.

Käyttämällä luotettavia teknologiatoimittajia varmistamme laadukkaat ja hyvin toimivat IT-palvelut asiakkaillemme. Yrityksen vahvuutena on pienen yrityksen ketteryys, yhdistettynä aikaisemmin vain isojen organisaatioiden tarjoamaan kokonaisvaltaiseen ekosysteemin hallintaan. VM IT hoitaa yrityksesi identiteettien, lisenssien, pilvipalveluiden ja laitteistojen keskitetyn hallinnan ja ylläpidon.

Autamme asiakkaitamme tuntemaan oman yrityksensä it-ratkaisut ja laitteet, sekä havaitsemaan mahdolliset riskitekijät. VM IT:n tarjoama palvelukokonaisuus mahdollistaa asiakkaillemme joustavan tavan tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta niin, että he voivat aina luottaa tärkeimpien työkalujen olevan kunnossa. VM IT pitää proaktiivisesti tietoturvasi kunnossa ja auttaa yritystäsi huolehtimaan tietosuojasta luottamuksellisessa viestinnässä. Mahdollisissa kriisitilanteissa palautuminen normaaliin tilaan on nopeaa ja kivutonta, mikä turvaa yrityksesi toiminnan jatkuvuuden.

Lue lisää: www.vmit.fi

Yrityskummin kokemus ja osaaminen maksuttomasti käytettävissäsi

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja kummien palvelu on sinulle maksutonta. Yrityskummia haet kätevästi Suomen Yrityskummit ry:n verkkosivustolta osoitteessa http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia .

Ansiosidonnainen päiväraha ei ole vain palkansaajien yksinoikeus. Suomessa myös yrittäjät voivat kuulua työttömyyskassaan, joka maksaa työttömäksi jääneelle jäsenelleen ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa.

Yrittäjän Työttömyyskassan (ent. Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa SYT) toiminta alkoi 25 vuotta sitten vuonna 1995, kun lainsäädäntö mahdollisti yrittäjille suunnatun työttömyyskassan perustamisen. Samaan aikaan Suomeen perustettiin myös toinen yrittäjien työttömyyskassa eli Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa AYT. Kassat fuusioituivat 1.1.2020 SYT nimen alle.

18.6.2020 alkaen SYT muutti nimensä Yrittäjän Työttömyyskassaksi eli Yrittäjäkassaksi.

Vain liittymällä yrittäjäkassaan yrittäjä mahdollistaa itselleen ansiosidonnaisen päivärahan yritystoiminnan päätyttyä. Kassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Lue lisää: www.yrittajakassa.fi

Asiantuntijoiden lisäksi YritysEspoolla eli Espoon Seudun Uusyrityskeskuksella on jäseniä, joiden kanssa teemme yhteistyötä yrittäjyyden tukemiseksi.

Jäsenet

Valtakunnallinen verkostomaisesti toimiva Humanistinen ammattikorkeakoulu HUMAK on maan suurin kulttuurituottajien kouluttaja, jonka TKI-toiminnassa keskeistä on kulttuurituotannon ja luovien alojen yrittäjyyden edistäminen. Osaamiskeskukset TKI-HUMAK Meri Turussa ja TKI-HUMAK Voima Imatralla kehittävät palveluinnovaatioita kulttuurituotannon ja luovan talouden rajapinnoilla. TKI-HUMAK Meri ylläpitää noin 200 yrityksen ja yli tuhannen toimijan verkostoa ja palvelukokonaisuutta (www.kulttuuriverkko.fi) ja sen yhteydessä toimii luovan alan yrityshautomo CreVe.

Lisätietoja: www.humak.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu – Yhdessä enemmän

Laurea on Helsingin laajan metropolialueen palveluinnovaatioiden ammattikorkeakoulu. Laurean pedagogisessa innovaatiossa, Learning by Developing (LbD) –toimintamallissa, lähtökohtana on aidosti työelämään kuuluva, käytäntöä uudistava kehittämishanke, jonka eteenpäinvieminen edellyttää opettajien, opiskelijoiden ja työelämäosaajien yhteistyötä ja jossa parhaimmillaan tuotetaan uutta osaamistietoa.

Laurea on työelämään integroitunut, yrittävän ihmisen, aluetta palveleva, yhteiskuntavastuullinen, ihmistä arvostava ja soveltavan tutkimuksen kansainvälinen korkeakoulu- sinun korkeakoulusi.

Lisätietoja: www.laurea.fi

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Se kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään. Metropolia on vastuullinen kumppani ja korkeakoulutuksen uudistaja, joka yhteistyössä löytää uusia ratkaisuja ja rakentaa parempaa tulevaisuutta.

Lisätietoja: www.metropolia.fi

Omnia on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka jäsenkunnat ovat Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi. Omnian nykyaikaisissa oppimisympäristöissä opiskelee vuosittain noin 10 000 nuorta ja ai-kuista satoihin eri ammatteihin. Henkilöstöä on yli 700.

Omnian yksiköt ovat ammattiopisto, aikuisopisto, oppisopimustoimisto, nuorten työpajat sekä kehittä-misyksikkö InnoOmnian kädentaitajien ja innovatiivisen yrittäjyyden monialainen osaamiskeskus. Omnialla on laajat kansalliset ja kansainväliset yhteistyö- ja sidosryhmäverkostot ja merkittävä rooli ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Lisätietoja: www.omnia.fi

Espoo tarjoaa yritykselle huippumahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa ja yrittäjälle laadukkaan, perheystävällisen ja luonnonläheisen elinympäristön. Alueen yrittäjämyönteinen ja kansainvälinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen kulttuuri, tunnetut kärkiyritykset, alihankintakulttuuri sekä koulutusorganisaatioiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ovat ehdottomia valtteja ja konkreettisia etuja yrityksille.

Espoossa yritykset onnistuvat ja menestyvät yhdessä kaupungin kanssa. Espoossa on hyvä kasvaa.

Lisätietoja: www.espoo.fi

Kirkkonummen kunta tarjoaa alueellaan toimiville yrityksille erinomaiset liikenneyhteydet, hyvin koulutetun työvoiman sekä kasvavan väestön (37 000 as.) mukanaan tuomat liiketoimintamahdollisuudet. Helsinkiin pääsee autolla alle puolessa tunnissa.

Kunnassa toimii kaksi vireää yrittäjäyhdistystä Kirkkonummen Yrittäjät ry ja Kirkkonummen kuntakeskusyhdistys Kide ry, joiden kanssa kunta tekee aktiivisesti yhteistyötä. Kunta on myös Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyhteisö. Ostopalveluiden hankinnan kautta kunta on useiden yritysten yhteistyökumppani.

Kunta rahoittaa ja ohjaa seudun ammatillisten oppilaitosten toimintaa varmistaen ammattitaitoisen työvoiman saannin alueen yrityksille. Kirkkonummen kunta rahoittaa lisäksi vuosittain Pomoväst ry:n hallinnoimaa seudullista maaseudun Leader –kehittämisohjelmaa, josta myös yritykset voivat saada kehittämistukea.

Tiedot Kirkkonummen alueella myytävänä tai vuokrattavana olevista yritystonteista ja toimitiloista löydät osoitteesta http://www.kirkkonummi.fi/yritykset

Kunta on järjestänyt aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille neuvontapalvelut YritysEspoon kautta.  Kirkkonummen kunnan internetsivulta/yrityksille löydät liiketoimintasi suunnittelun avuksi mainion työkalun YritysTulkin, jonka avulla voit kehittää omaa toimintaasi.

Lisätietoja: www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja: www.finnvera.fi