Markkinoi, Myy, Menesty! -workshop (Espoo)

Yrittäjä, milloin viimeksi olet ideoinut uusia tapoja markkinoida ja myydä yrityksesi tuotteita ja / tai palveluja? Tuntuuko siltä, että tekemistä myynnin ja markkinoinnin saralla on paljon, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaa?

Tervetuloa Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajaan, jossa pääset miettimään ja suunnittelemaan juuri sinun yrityksellesi sopivia myynnin ja markkinoinnin keinoja ja kärkiviestejä.

Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajat järjestetään kevään aikana kahdessa osassa. Työpajan ensimmäisessä osassa  perehdymme erottuvan markkinointikonseptin suunnitteluun ja toisessa osassa sukellamme briljantin hissipuheen saloihin. Työapajojen kouluttajina toimivat myynnin ja markkinoinnin kokeneet konkarit: Anna Blankman-Haimila – OneCoach Oy, Sari Olsio – evida Oy ja Eero  Peurala GoodPoint Consulting Oy.

Osa 2: Briljantti hissipuhe -workshop (Espoossa 29.3.)

Työstetään ja treenataan omia myyntipuheita yksin ja ryhmissä. Saat arvokasta treeniä, rohkeutta myyntiin ja vastaukset seuraaviin kysymyksiin:– Millainen on ihanneasiakkaasi ja tarve jonka ratkaiset?– Millainen tarina saa asiakkaan kiinnostumaan?– Miten kerrot yrityksestäsi asiakastasi innostavalla tavalla?

Milloin? 29.3.2023 klo 9.00-11.00

Missä? Otakaari 5 A, 02150 Espoo

Kenelle? Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Kouluttaja: Anna Blankman-Haimila (OneCoach Oy) ja Sari Olio (evida Oy)

Hinta: Tilaisuus on maksuton

Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

>>> Varaa oma paikkasi heti tästä linkistä!

 

Date

29.03.2023
Expired!

Time

09:00 - 11:00