Yritysneuvontaa Kirkkonummella (Kevät 2022)

Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on? Mistä vauhtia myyntiin ja markkinointiin? Mitä rahoitus- ja tukipalveluita yrityksille on olemassa?

YritysEspoo / YritysKirkkonummi palvelee sekä yrittäjyyttä harkitsevia että toimivia yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme luottamuksellisesti ja maksutta Kirkkonumella, Kauniaisissa ja Espoossa. Päärahoittajiamme ovat Kirkkonummen kunta sekä Espoon ja Kauniaisten kaupungit.

Kirkkonummella YritysEspoon palvelut löytyvät YritysKirkkonummi-nimen alta. Neuvomme sekä yrittäjyyttä harkitsevia että toimivia yrityksiä luottamuksellisesti ja maksutta.

Kevään 2022 neuvontatapaamiset järjestetään toistaiseksi etänä Microsoft Teams -yhteydellä joka toinen keskiviikko 12.1. alkaen. Seuraavat neuvontapäivät ovat:

Kirkkonummelaisia asiakkaita neuvoo ensisijaisesti yritysasiantuntija Matias Holmqvist (neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti). 

Kirkkonummelaiset voivat varata ajan halutessaan myös muille yritysasiantuntijoille ja osallistua kaikkiin tapahtumiimme Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Ajanvarauksen ohjeet:

  1. Valitse ensin sivun yläosasta päivämäärä, jolle haluat varata ajan.
  2. Siirry kalenterissa neuvonnalle varattuun päivään (esim. 4.5.)
  3. Täytä tietosi ja varaa aika. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
  4. Huom! Jos et löydä vapaata aikaa varaussivulta, kaikki ajat ovat varattuja.

Jos tarvitset neuvoa ajanvaraukseen liittyen, otathan meihin yhteyttä: 010 3366 550.

Tags:

Date

01.01.2022 - 20.05.2022
Expired!

Time

08:00 - 18:00