Lakiasiat

Palvelut yrittäjille

Lakiasiat

Yrityksen lakiasioihin järjestämiseen ja lainsäädännön muutosten seuraamiseen kannattaa käyttää säännöllisesti aikaa ja tarpeen tullen ulkopuolisia asiantuntijoita. Kun lakiasiat ovat järjestyksessä, sujuu yrityksen arki turhaan uhkia stressaamatta. Välillä kuitenkin tulee eteen tilanteita, joissa uuden tiedon hankkiminen ja asiantuntijan neuvonta on tarpeen.

Yrittäjän tavallisimpia lakiasioita ovat:

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan

Yritysasiantuntijamme ovat apunasi lakiasioiden sparraajina ja opastamassa tiedonhaussa eteenpäin. Ajanvarauskalenteristamme voit varata maksuttoman, henkilökohtaisen neuvonta-ajan, kun sinulle sopii. Palvelemme tällä hetkellä etäyhteydellä ja puhelimitse. Neuvonnan kautta myös jäsenverkostomme lakimiehet ovat käytettävissäsi.

Osallistu Yrityksen kehittämispäivän tietoiskuihin ja lakiklinikoille

YritysEspoon Yrityksen kehittämispäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä, kaikille yrittäjille avoin webinaarisarja. Kukin kehittämispäivä sisältää 3-5 maksutonta tietoiskua tai työpajaa, joista yrittäjä voi  valita itseään kiinnostavat ja oman työn kannalta hyödylliset aiheet – tai osallistua vaikka kaikkiin. Katso tulevat Yrityksen kehittämispäivät ja lakiklinikat tapahtumakalenteristamme.

Tutustu myös Business Espoo -verkoston palveluihin

Ajankohtaista

Maksutonta yritysneuvontaa kaikille