Startti Plus

Startti Plus - tukea yrityksesi myyntiin ja markkinointiin

Starttiraha tai muu tuki on iso apu yrityksen käynnistämisvaiheessa. Kun täydennät sitä Startti Plus -palvelulla, saat meiltä oman, kokeneen neuvonantajan maksutta yrityksesi tueksi. 

Suunnitellaan yhdessä konkreettiset askeleet yrityksesi kannattavan kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi! Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjille, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella. 

Yrittäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja kertovat saaneensa Startti Plus -sparrauksista paljon konkreettista hyötyä myynnin kasvattamisessa ja ideoiden viemisessä käytäntöön. Tutustu asiakkaiden kertomuksiin Menestysreseptejä-juttusarjassamme.

Yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tilannekartoitus

Kehittämissuunnitelma & 4 tapaamista yritysasiantuntijan kanssa

Uusia ideoita yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen

Meiltä saat:

YRITTÄJÄKSI

YritysEspoon asiantuntijat palveluksessasi

In cooperation

Apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Neuvonta-aika kannattaa varata 2-3 kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta.

Muutaman kuukauden päästä yritystoiminnan aloittamisesta yrittäjä on jo saanut tuntumaa yritystoimintaan ja asiakaskuntaan. Tällöin sparraus asiantuntijan kanssa keskittyy juuri sinun yrityksesi menestymisen kannalta oleellisiin kysymyksiin.

Kuinka pääsen Startti Plus -asiakkaaksi?

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Lue lisää TE-palveluiden verkkosivustolla. Tietoa Startti  Plus  -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

YritysEspoo palvelee:

Tulokset puhuvat puolestaan:

Uudenmaan ELY-keskus on valinnut YritysEspoon toteuttamaan Startti Plus 2.0 -palvelua yhdessä vahvojen kumppaneiden kanssa. Kumppaneitamme ovat KeukeNewCo/YritysHelsinkiNovagoPosintraYritysVantaa ja YritysVoimala.

Asiakastarinoita

Startti Plus -palvelun avulla vauhtia myyntiin ja markkinointiin!