Experter

Utöver våra företagsrådgivare kan det hända att du behöver experthjälp med exempelvis juridiska frågor, ägarbyte eller IPR-frågor. Vår företagsrådgivare kan då ge dig en remiss till experter, som är de främsta sakkunniga inom vårt nätverk. Det första konsulteringsbesöket hos en expert är avgiftsfritt. Eventuella övriga åtgärder debiterar experterna separat enligt sin prislista.

Bokföringsbyråer / ekonomi förvaltning / revisionsbyråer

Accountia Partners är en effektiv och kvalitativ bokföringsbyrå i Helsingfors Kånala. Våra kunder består främst av små- och medelstora företag och bostadsaktiebolag. Vi erbjuder även disponent tjänster. Vi betjänar på finska, svenska och engelska och erbjuder våra tjänster både traditionellt och elektroniskt. Vid behov sköter vi också företagets ekonomiförvaltning i sin helhet.

Läs mera om Accountia Partners på sidan www.accountiapartners.fi

Bokföringsbyrån som står vid sitt ord 

Paritilit erbjuder bokföring och löneberäkning för små, medelstora och stora företag. Därtill hjälper vi våra kunder med ekonomiplanering och juridisk konsultation samt i avtalsfrågor och knepiga skattefrågor. Vi använder moderna verktyg och program som även effektiverar våra kunders affärsverksamhet.

Vi arbetar konsekvent, planmässigt och systematiskt. Därför är vi kända för vår höga kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi är en pålitlig partner som håller våra löften.

Välkommen som nöjd kund hos oss!

Läs mer på adressen www.paritilit.fi

Marknadsföring, kommunikation, www-sidor

Läs mer på: www.aivela.fi

Läs mer på: www.evida.fi

Kamon är specialiserad på produktifiering, kommersialisering och marknadsföring. Vi skapar effektiva och fungerande strategier och planer, som är enkla att förverkliga – vid behov tar vi hand om hela processen. Vi drivs av kostnadseffektivitet och resultat.

Läs mer: www.kamon.fi eller ta kontakt: kati​@kamon.fi

Läs mer på: www.kupli.fi

Läs mer på: zoner.fi

Financiering och försäkring

Holvi är ett ny samling arbetsverktyg för pengahantering som erbjuder mångsidiga hjälpmedel för företagare. I Holvi ger dig verktyg för att hantera både kundinkomster och utgifter. Utöver dessa får du ett företagskonto med samma betalningsfunktioner som ett traditionellt bankkonto. Holvi har inga tidsbundna kontrakt, använd så länge det känns nyttigt.

Holvi inkluderar användarvänliga verktyg för att samla pengar från kunder: en egen webbutik och ett faktureringsverktyg. Med webbutiken kan du snabbt och smidigt sälja på webben och med faktureringsverktyget fakturerar du dina kunder effektivt. Alla verktyg samlar automatiskt in kvitton och bokföringsrapporter.

Företagaren samlar inte bara in pengar, hen spenderar också, och hantering av utgifter är en viktigt del av företagarens vardag. Lyckligtvis gör Holvi Business Mastercard®  kortet och Holvi mobilappen detta enkelt! Du kan spara kvitton och andra dokument för bokföringen och realtidsnotifikationer för kortbetalningar gör kortet speciellt säkert. Också fakturorna du betalar sparas i bokföringsmaterialet.

Läs mer på: www.holvi.com

OP är en kundägd finansgrupp. Vi främjar våra ägarkunders och vår omvärlds bestående ekonomiska framgång, välfärd och trygghet. Vi är en finländsk aktör med landets mest omfattande servicenät. Vår genuina kundorientering gör att vi på många sätt är en unik aktör.

Läs mer på: op.fi

Övriga

Läs mer på: www.espoo.fi

Galimatias Concept Oy Ab erbjuder språk- och kulturutbildning för företag och offentlig sektor på alla EU-språk samt ryska, kinesiska och japanska. Vår utbildning utgår från arbetslivets behov och vi planerar den separat, anpassad till varje organisation.

Det är också möjligt att studera på nätet via portalen OnEdu för nätbaserad inlärning.

Med kontor i Helsingfors och Åbo har vi kunder inom alla branscher och i hela Finland, från små- och medelstora

företag till internationella organisationer.

Vi har verkat sedan 1996 och erbjuder också integrationsutbildning i finska för invandrare sedan 2013.

Läs mer på: www.galimatias.com

Lokaatio är ett kommersiellt fastighetsmäklareföretag. Vi hjälper organisationer att hitta de mest matchande lokalerna i Helsingfors storstadsområde. Tjänsten är gratis för företag som letar efter ett utrymme. Ta reda på mer: www.lokaatio.com

Läs mer på: www.seedi.fi

Läs mer på: www.syt.fi

Läs mer på: www.vmit.fi

En företagsaffär är en individuell fl erstegsprocess, i vilken företagaren själv sällan är expert. Därför är det med tanke på att affären ska lyckas viktigt att få hjälp av en erfaren och mångkunnig företagsmäklare. Det påskyndar affären att utnyttja en företagsmäklare i affärsprocessen och gör den trygg.

Suomen Yrityskaupat är den ledande riksomfattande företagsaffärskedjan som är specialiserad på ägarbyten i små och medelstora företag. Våra sakkunniga företagsmäklare betjänar i alla frågor som ansluter sig till företagsaffärer. Vår verksamhet bygger på gedigen yrkesskicklighet, långvarig erfarenhet och absolut konfi dentialitet.

Läs mer på: www.yrityskaupat.net